PRIMERS EXAMENS ROCKSCHOOL A SERMUSICS

Per primera vegada a la Ribera Alta es realitzen els primers examens oficials “ROCKSCHOOL” a l’acadèmia de Música moderna “SERMUSICS”

El passat  20 de juny es van realitzar els exàmens de titulació oficial RockSchool a l’Acadèmia de Música Moderna SerMusics, dirigida per Serafi Mendoza a Carlet. 

És la primera vegada que es realitzen aquests exàmens a la Ribera Alta, seguent una gran oportunitat per a la música moderna a la nostra comarca.

RockSchool és una organització examinadora independent al Regne Unit que valida i reconeix els estudis de música moderna per a guitarra elèctrica, guitarra acústica, baix, bateria, piano, teclats i veu amb la seva equivalència en EQF mitjançant el procés de Bolonya concedint una titulació europea. 

A més a més l’educació musical reglada és un gran avantatge a l’hora d’afrontar l’estudi d’un instrument independentment de l’edat de l’alumne. Se sap el que s’ha d’estudiar i es pot establir una estratègia per fer-ho. Amb la titulació reglada s’estableix una estratègia inicial i es segueix sabent que és una estratègia correcta, guanyant molt de temps en el procés.

Serafí amb dos del seus alumnes, present i futur.

El alumnes de SerMusics es van poder presentar als diferents graus que ofereix el programa RockSchool, des de Debut fins al Grau 8, així com als Diplomes de nivell superior en ensenyament musical i interpretació. 

És l’única manera que hi ha actualment a Espanya d’obtenir una titulació oficial en música moderna. Aquest tipus d’estudis engloba tots els gèneres de la música moderna: rock, blues, jazz, música llatina … En el sistema educatiu espanyol no existeix aquesta modalitat, perquè en els conservatoris només es poden aconseguir titulacions en música clàssica o magisteri musical.

Grup d’alumnes de Sermusics, amb el examinador anglés de Rockschool “David Laycock”

L’Acadèmia de Música Moderna SerMusics, ubicada a Carlet, ha aconseguit ser centre oficial RockSchool, complint tots els requisits exigits per impartir aquesta titulació. A tota la província sols hi ha 3 centres homologats, estaguent els altres dos a València ciutat.

…I despres d’esperar 30 dies per al resultat del examen, el 100% aprovats, tots amb nota alta.

Llibres oficials de Rockschool

GRACIES SERAFI.!!!

i enhorabona a tots!!

Síguenos aquí:
RSS
Enviar por Email
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
INSTAGRAM

Una respuesta a “PRIMERS EXAMENS ROCKSCHOOL A SERMUSICS”

  1. Amparo Micó Alapont dice:

    Molt bè. Tots aprobats. Enhorabona. Bon Mestre!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *